‘Je hoeft niet

per se een

gerichte vraag

te hebben,

maar daarmee

kun je wel

meer de diepte

in gaan.’

Ieder consult loopt anders

Eurydice heeft haar eigen praktijk in Amsterdam-Zuid. Bij een eerste consult bespreekt ze eerst het verloop van het consult. Omdat ieder mens anders is, verloopt ook ieder consult weer anders. Ze staat open voor elke vraag, die ze met haar ruime ervaring zo goed mogelijk zal helpen beantwoorden. Ze werkt alleen op afspraak, zodat ze zich helemaal kan richten op ieders persoonlijke behoeftes en vragen.

 

Aurafoto
Als je dat op prijs stelt, maakt Eurydice aan het begin van het consult een aurafoto. Veel mensen vinden het een mooie ervaring om hun eigen aura in kleur te kunnen zien. Daarnaast doet ze ook altijd een aurareading, om te zien wat je ziel nodig heeft.

 

Reading
Tijdens een reading verbindt Eurydice zich met de geestelijke wereld. Zo vormt zij een kanaal waardoor ze inzichten en boodschappen kan ontvangen en vertalen. Op die manier kunnen drie partijen energie uitwisselen: de spirituele wereld, de klant en Eurydice. Hoe opener de klant is, des te beter die uitwisseling gaat.
 
Healing
Bij een healing stelt Eurydice zich open voor de energie die ze doorkrijgt van spirituele gidsen. Dit zijn helende energieën die zich verbinden met fysieke, emotionele of psychische delen van het lichaam, die pijnlijk of kouwelijk aanvoelen of  moeilijk doorstromen. Deze manier van aanraken kan een directe verbetering op lichamelijk en emotioneel niveau bieden.

 

Via Skype
Als je in het buitenland bent of niet in staat bent om naar de praktijk te komen, kun je ook een Skype-afspraak maken.

 

Hoe vaak?
Voor de een is één consult afdoende. De ander komt een periode eens per week of per maand; net wat hij of zij nodig heeft.